Exclusief. Iedere professie eigen unieke voorwaarden. 

  1. Synpro vertegenwoordigt een groot aantal zelfstandigen en MKB ondernemers in (zakelijke) dienstverlening.
  2. Leden sluiten rechtstreeks of via de eigen adviseur / tussenpersoon
  3. Verzekeringsvoorwaarden behoren tot ruimste in de markt verkrijgbaar
  4. Besparing op kosten door efficiente processen.
  5. Hierdoor daalt de prijs voor verzekeringnemer

 

Synpro verzekeringen; vernieuwend concept

Synpro bundelt de belangen van een aantal kleinere beroepsorganisaties. De beroepsorganisaties hebben individueel beperkt vermogen om scherp in te kopen.

Daarom maakt Synpro gebruik van de faciliteiten van Maramaros. Maramaros is als enige partij in staat om online verzekeringen ter beschikking te stellen voor een reeks van beroepsorganisaties. De verzekeringen zijn onder gebracht bij verschillende verzekeringsmaatschappijen. Al naar gelang de prijs/kwaliteit van de verzekeraar en de verzekeringspropositie. Uiteraard staan de collectiviteiten open voor alle tussenpersonen. Leden behoeven geen gedwongen afscheid te nemen van hun vertrouwde adviseur.

Een aardig voorbeeld 

Een aardig voorbeeld is de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijf en beroep voor FVB-leden (Federatie Vaktherapeutische Beroepen). Voor FVB-leden heeft Maramaros een unieke constructie met behulp van een moederpolis met certificaten ontwikkeld. Hiermee kan de premie beperkt blijven tot € 125,- per jaar. Dit is een aanzienlijke besparing ten opzichte van gangbare verzekeringen voor aansprakelijkheid. De leden en de beroepsorganisatie zijn geholpen met deze innovatieve aanpak.